Romans Fastigheter AB

Brahegatan 35 B

563 32 Gränna

Telefon:

0390-120 96

Epost:

info@romansfastigheter.se

 

Entré Blir ledigt att hyra Hyresgäst info Våra fastigheter Våra lokaler Om företaget Vi på Romans Kontakta oss

 

Gränna


STOR LOKAL
MITT I CENTRALA GRÄNNA -

total yta 760 m2. Det finns möjlighet att hyra del av lokalen
Välkommen att skicka in en ansökan.

¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯¯ ¯ ¯ ¯ ¯


Lokal 266 m2
Brahegatan 83 ledig 1 oktober 2014

3 rok örngränd 1 c
Helrenoverad ljus etagelägenhet på 100 m2 i äldre vacker fastighet. Insynsskyddat för insyn. Ljusa materialval, vackra lister och spegeldörrar,  högt i tak, brädgolv och klinker. Vitt öppet kök med vitrinskåp. Balkong mot väster med delvis vätternutsikt. Wc på vardera våningsplan varav ett är helkaklat med dusch. Lägenheten har stor charm.  Kan rekommenderas till ett par med behov av ett sovrum. Ledig senast 1 november men gärna tidigare om det går. Varmhyra 7916 kr/månad. UTHYRD

1-2 rum Gärdesvägen 38
Övernattningslägenhet med rum, minikök och wc. Möjlighet till dusch i källare tre trappor ner. Möjlighet också attt hyra ytterligare rum bredvid utan wc och kök. 2000 kr/månad för lägenhet och ytterligare 400 kr för extra rum bredvid. Ledig 1 oktober. UTHYRD


Forserum

INGA LÄGENHETER LEDIGA I FORSERUM FÖR TILLFÄLLET

inget ledigt för närvarande. Skicka ändå in en intresseanmälan.

Är du intresserad av lokal eller bostad hos oss:
skicka in en ansökan på info@romansfastigheter.se.

Välkommen att höra av dig!

Bostadsansökan

Klicka här för att komma direkt till ansökan!


Aktuellt

 

Lediga Lokaler
Livsmedelsbutiken på Brahegatan, mitt emot torget, i Gränna blir ledig för uthyrning januari 2014. Lokalen är totalt 760 m2 med butiksyta 570 m2. Ytterligare en lokal finns att hyra i oktober 2014!Den lokalen är totalt 266 m2 och ligger på Brahgatan 83.
55+ bostäder
Söker du en lättillgänglig lägenhet i hus med hiss eller på markplan med din egen inhägnade uteplats? Nu har vi lägenheterna på Brahegatan 83 eller Persgränd. Samtliga moderna, med balkong eller uteplats mot väster.
Prästgården
Vi har tillsammans med Länstryrelsen i Jönköping kommit fram till ett förslag av utveckling av Prästgården som är inlämnat till kommunen för bygglov.