Romans Fastigheter AB

Brahegatan 35 B

563 32 Gränna

Telefon:

0390-120 96

Epost:

info@romansfastigheter.se

 

Entré Blir ledigt att hyra Hyresgäst info Våra fastigheter Våra lokaler Om företaget Vi på Romans Kontakta oss

 

Gränna


STOR LOKAL
MITT I CENTRALA GRÄNNA -
blir galleria till turistsäsongen

total yta 760 m2. Till sommaren öppnar vi upp en galleria i lokalen. Det finns möjlighet att hyra del av lokalen för verksamhet med försäljning eller tillverkning. Vi arbetar för något trevligt för Gränna med  långsiktighet men är öppen för tillfälliga kontrakt för att hålla liv i lokalen under säsong.
Välkommen att skicka in en ansökan.

¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯

3 rok etage uteplats Hävdevägen 14 C
Hemtrevlig lägenhet på 87 m2 i två plan med egen utgång och uteplats på typisk sörgård mellan Sjögatan och Hävdevägen i Gränna. Vardagsrum, kök, större hall och liten wc på första plan. Två sovrum samt badrum på andra plan. 6840 kr/månad i varmhyra. Ledig 1 juli- 1 augusti.

3 rok Brahegatan 81 d
Ljus och modern lägenhet, 80 m2, på gatuplan med trevligt ekkök i ett med vardagsrum, helkaklat badrum, klinkad hall och ljusa tapeter. Balkong mot väster med fin utsikt mot Vättern från kök och vardagsrum. Två små sovrum mot Brahegatan där nya insynsskyddade fönster kommer sättas in.
Ledig från 1 maj eller senast 1 juli. 7110 kr/månad i varmhyra.


kontor 7110 kr/månad
2 kontorsrum, öppet rum för visningar,
arbetsplatser eller gemensamhetsutrymmen. Ledigt nu


Lokal 266 m2
Brahegatan 83 ledig 1 oktober 2014


Forserum

4 rok Utsiktsgatan 1 B
Välplanerad lägenhet, 96 m2, på andra våningen. Nytt kök 2014. Nykaklat badrum 2011. Lägenheten har två toaletter. Till lägenheten planeras byggas balkong. Ledig från 1 juni eller senast 1 augusti. 6850 kr/månad i varmhyra.


inget ledigt för närvarande. Skicka ändå in en intresseanmälan.

Är du intresserad av lokal eller bostad hos oss:
skicka in en ansökan på info@romansfastigheter.se.

Välkommen att höra av dig!

Bostadsansökan

Klicka här för att komma direkt till ansökan!


Aktuellt

 

Lediga Lokaler
Livsmedelsbutiken på Brahegatan, mitt emot torget, i Gränna blir ledig för uthyrning januari 2014. Lokalen är totalt 760 m2 med butiksyta 570 m2. Ytterligare en lokal finns att hyra i oktober 2014!Den lokalen är totalt 266 m2 och ligger på Brahgatan 83.
55+ bostäder
Söker du en lättillgänglig lägenhet i hus med hiss eller på markplan med din egen inhägnade uteplats? Nu har vi lägenheterna på Brahegatan 83 eller Persgränd. Samtliga moderna, med balkong eller uteplats mot väster.
Prästgården
Vi har tillsammans med Länstryrelsen i Jönköping kommit fram till ett förslag av utveckling av Prästgården som är inlämnat till kommunen för bygglov.